Totaalprojecten voor uw tuin
van architectuur tot eindafwerking.

Tuinen Huyghe
 

Tuinen
Huyghe

Tuinen Huyghe is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinonderhoud, bijgebouwen en omgevingswerken voor particulieren en bedrijven. Als tuinontwerper, tuinaanlegger en zwembadbouwer zijn we in de loop der jaren gespecialiseerd geraakt in globale tuinprojecten waar we vanaf concept tot en met de oplevering de volle verantwoordelijkheid nemen. Hiervoor beschikken we over een team van 35 gespecialiseerde medewerkers die inspelen op de noden van elke klant in elk specifiek project. Dit team bestaat uit onze eigen tuinarchitecten, tuinaanleggers, schrijnwerkers en vloerleggers.
Ons werkgebied omvat West- en Oost-vlaanderen.

DJI 0573 scaled

Meer dan een
tuinaannemer.

Schermafbeelding 2020 10 14 om 16.34.23

Er wordt gewerkt in de voorkeurstijl van de opdrachtgever: modern of landelijk, er is maximaal rekening gehouden met al uw omgevingsfactoren, budgetten blijven gerespecteerd, deadlines idem dito en het vrijblijvend advies is altijd gefundeerd op onze planten- en bodemkennis. Natuurlijk zijn we mee met de nieuwste tuintrends.

De bijkomende voordelen om met een uitgebouwd familiebedrijf te werken zijn voor de hand liggend zeker voor de omvattende tuinprojecten: één enkel aanspreekpunt en dus eenheid van commando, volslagen coherentie in stijl en aanpak, betrouwbaarheid naar uitvoering, oplevering, facturatie, dienst na verkoop.