Totaalprojecten voor uw tuin
van architectuur tot zwemplezier.

Tuinen Huyghe

Zwembaden & zwemvijvers in Evergem & Eeklo, Assenede, Zelzate, Sint-Laureins en Kaprijke

We leggen zwemvijvers en zwembaden aan van concept tot realisatie die zich volkomen integreren in uw nieuwe of bestaande tuin.

Klassieke zwembaden

Klassieke zwembaden uit betonnen kuip, doorgaans chloorvrij, met hoogwaterlijn of als overloopzwembad, afgedicht en voltooid met liner, tegels of mozaïekjes, krijgen een expliciete functie tijdens het zwemseizoen en verlangen ernaar in de wintermaanden discreet weg te deemsteren. We bouwen zowel outdoor- als indoorzwembaden in Evergem, Eeklo, Assenede, Zelzate, Sint-Laureins en Kaprijke.

Zwemvijvers op maat

Zwemvijvers op maat gelden als ecologisch en zorgeloos alternatief en zijn doorgaans ingedeeld in een zwemzone en een min of meer apart gedeelte voor zuurstof- en vijverplanten aangevuld met water zuiverende stenen.

Hybride zwemvijvers
regio Evergem

Als tussenvorm bestaan er de zogenaamde hybride zwemvijvers waarbij tijdens het seizoen door middel van een warmtepomp het zwemwater op temperatuur wordt gebracht.

Alle werken in Evergem en Ertvelde, Sleidinge, Kluizen. Eeklo. Assenede en Boekhoute, Bassevelde, Oosteeklo. Zelzate. Sint-Laureins en Sint-Jan-in-Eremo, Sint-Margriete, Waterland-Oudeman, Watervliet. Kaprijke en Lembeke gebeuren volledig in eigen regie.