Totaalprojecten voor uw tuin
van architectuur tot onderhoud.

Tuinen Huyghe

Tuinonderhoud Diksmuide & Kortemark, Houthulst en Koekelare

Ons tuinonderhoud onderscheidt zich op een aantal essentiële punten: met onze historiek van 3 generaties ver beschikken we over uitstekende florakennis en knowhow, voelen we goed aan wat van ons verwacht wordt, hebben we voldoende structuur om ook grotere opdrachten aan te nemen. We prijzen ons gelukkig te mogen rekenen op een schare geschikte medewerkers die allen op hun beurt de klant in het middelpunt en tegelijk in het frisgroen zetten.
DSC00079

Onze services in tuinonderhoud
ruime regio Diksmuide

Onze services zijn alomvattend: snoeiwerken, haagscheren, gazonmaaien, verticuteren, wieden, uitdunnen, aanvullen, vruchtbaarder maken, opkuisen.

Goed onderhoud van uw tuin

Goed tuinonderhoud heeft volgens ons directe en ook lange termijn effecten. Het onmiddellijk visueel genot van strak geschoren en correct getailleerde beuken,- meidoorn of ligusterhagen, vers gespitte rozenperken, mooi gelaagde borders, perfect geknipte doorkijkjes, egale gazons als een biljartlaken, onberispelijke tuinpaden: het is niet te versmaden.

Alle onderhoudswerken in Diksmuide en Esen, Beerst, Kaaskerke, Keiem, Lampernisse, Leke, Nieuwkapelle, Oostkerke, Oudekapelle, Pervijze, Sint-Jacobs-Kapelle, Stuivekenskerke, Vladslo, Woumen. Kortemark en Handzame, Werken, Zarren. Houthulst en Klerken, Merkem. Koekelare en Bovekerke, Zande worden uitgevoerd door eigen medewerkers.

Bovendien investeren we als vakkundig tuinaannemer in een toekomstperspectief voor uw tuin, park of groenzone: we regelen het evenwicht in uw tuin of groenzone, scheiden het kaf van het koren, herstellen de structuur, zorgen voor een paar accenten, voorkomen wildgroei en ziektes of plagen, trachten genode gasten als vlinders en vogeltjes aan te trekken.