Totaalprojecten voor uw tuin
van architectuur tot aanleg.

Tuinen Huyghe

Tuinaanleg in Zonnebeke & Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde

We zijn zowel tuinarchitect als tuinaanlegger. We richten zowel tuinen in voor particulieren als groenzones voor bedrijven in Zonnebeke, Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde. Ook bij gehele of gedeeltelijke tuinrenovaties komen we graag aan bod.

Familiebedrijf van drie generaties met ruim 30 jaar ervaring.

We hebben kennis van zaken en beschikken over meer dan 35 gemotiveerde medewerkers met elk hun vaardigheden. Er is aangepast materiaal en tuingerief waardoor we elke opdracht meester kunnen.

Meer dan 35 werknemers staan u bij van ontwerp tot uitvoering

Onze dienst na verkoop en nazorg zijn een punt van eer: we vervangen waar nodig en delen onze aanbevelingen voor onderhoud, snoei, ecologischebestrijding en grondverbetering met perfecte kennis van uw situatie.

Tuinarchitectuur

Geslaagde tuinarchitectuur omvat in onze visie: het tuinplan is volledig in lijn met de vereisten en voorkeuren van de opdrachtgever, harmonieert met de woning of het pand en de bredere omgeving, brengt factoren als zonoriëntatie, windrichting en kenmerken van het terrein in rekening, is consequent van stijl, geeft winter zomer voldoening aan zijn bewoners, bezoekers en buren.

Tuinaanleg

Een uitstekend tuinontwerp komt- letterlijk- tot leven bij een professionele uitvoering.
Tuinaanleg in zijn opeenvolgende fasen behelst doorgaans: bepalen van de niveaus en nivelleren van het terrein, zorgen voor gedegen verharding van de ondergrond en kantopsluiting waar nodig, aandacht voor goede afwatering, verbeteren en/of bemesten van de grond, correcte indeling in zones (terrassen, parkings, tuinpaden, borders, gras, speelweide, tuinopslag), omheining, aanplanting van bomen, struiken, hagen, bloemen, kruiden, siergrassen en aanleg van gazon, instant gazon. Alle werken in Zonnebeke en Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde realiseren we in eigen beheer. Eventuele zorgen zijn dus uitsluitend voor ons.