Totaalprojecten voor uw tuin
van architectuur tot bijgebouw.

Tuinen Huyghe

Poolhouses & tuinhuizen in Gent & Merelbeke, Destelbergen, Melle, De Pinte en Sint-Martens-Latem

Als geroutineerd tuinaannemer hebben we stielkennis en ervaring opgebouwd met de meest uiteenlopende projecten en totaaloplossingen die we allen tot een goed einde brachten. We werken voor particulieren en bedrijven in Gent, Merelbeke, Destelbergen, Melle, De Pinte en Sint-Martens-Latem en daarbuiten.

Perfecte integratie van houten bijgebouwen, carports, overkappingen...

Houten bijgebouwen of constructies zoals tuinhuizen, tuinkamers, carports, poolhouses, dierenhokken (paardenstallen) en overkappingen vervullen een functionele en doorgaans ook esthetische functie. Ze verlangen een goede integratie in de tuin of het park, mede door het feit dat ze nogal domineren.

Eindeloze mogelijkheden

We adviseren u met plezier over concept, proporties, materialenkeuze, inplanting. Voor onze bijgebouwen werken wij altijd eerst een grondplan en 3D voorstelling uit. We staan in voor zowel bouwaanvraag, fundering, levering, opbouw als complete afwerking van constructies in door u gekozen houtsoorten: grenen, ceder, afrormosia, ipé, eik, thermowood. Overigens zijn hout en hardhout in de tuin gegeerd materiaal als terrasplank of voor het afboorden van vijvers, tuinpaden.

Alle werken in Gent en Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Gentbrugge, Ledeberg, Afsnee, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde. Merelbeke en Bottelare, Lemberge, Melsen, Munte, Schelderode. Destelbergen en Heusden. Melle en Gontrode. De Pinte en Zevergem. Sint-Martens-Latem en Deurle worden door eigen werknemers uitgevoerd.