Totaalprojecten voor uw tuin
van architectuur tot bijgebouw.

Tuinen Huyghe

Poolhouses & tuinhuizen in Kortrijk & Harelbeke, Zwevegem, Kuurne en Spiere-Helkijn

Als geroutineerd tuinaannemer hebben we stielkennis en ervaring opgebouwd met de meest uiteenlopende projecten en totaaloplossingen die we allen tot een goed einde brachten. We werken voor particulieren en bedrijven in Kortrijk, Harelbeke, Zwevegem, Kuurne en Spiere-Helkijn.

Perfecte integratie van houten constructies

Houten gebouwen, bijgebouwtjes of constructies zoals tuinhuizen, blokhutten, tuinpaviljoenen, tuinschuurtjes, carports, poolhouses, prielen en pergola’s vervullen een functionele en doorgaans ook esthetische functie. Ze verlangen een goede integratie in de tuin of het park, mede door het feit dat ze nogal domineren.

Eindeloze mogelijkheden bijgebouwen

We adviseren  u met plezier over concept, proporties, materialenkeuze, inplanting. We staan in voor zowel fundering, levering, opbouw als complete afwerking van constructies in door u gekozen houtsoorten: grenen, ceder, bankirai, afrormosia, ipé, eik, thermowood. Overigens zijn hout en hardhout in de tuin gegeerd materiaal als terrasplank of voor het afboorden van vijvers, tuinpaden en perkranden.

Alle werken in Kortrijk en Bissegem, Heule, Bellegem, Kooigem, Marke, Rollegem, Aalbeke. Harelbeke en Bavikhove, Hulste. Zwevegem en Heestert, Moen, Otegem, Sint-Denijs. Kuurne. Spiere-Helkijn en Helkijn, Spiere worden door eigen werknemers uitgevoerd.