Totaalprojecten voor uw tuin
van architectuur tot bijgebouw.

Tuinen Huyghe

Poolhouses & tuinhuizen in Kortrijk & Harelbeke, Zwevegem, Kuurne en Spiere-Helkijn

Als geroutineerd tuinaannemer hebben we stielkennis en ervaring opgebouwd met de meest uiteenlopende projecten en totaaloplossingen die we allen tot een goed einde brachten. We werken voor particulieren en bedrijven in Kortrijk, Harelbeke, Zwevegem, Kuurne en Spiere-Helkijn en daarbuiten.

Perfecte integratie van houten bijgebouwen, carports, overkappingen...

Houten bijgebouwen of constructies zoals tuinhuizen, tuinkamers, carports, poolhouses, dierenhokken (paardenstallen) en overkappingen vervullen een functionele en doorgaans ook esthetische functie. Ze verlangen een goede integratie in de tuin of het park, mede door het feit dat ze nogal domineren.

Eindeloze mogelijkheden

We adviseren u met plezier over concept, proporties, materialenkeuze, inplanting. Voor onze bijgebouwen werken wij altijd eerst een grondplan en 3D voorstelling uit. We staan in voor zowel bouwaanvraag, fundering, levering, opbouw als complete afwerking van constructies in door u gekozen houtsoorten: grenen, ceder, afrormosia, ipé, eik, thermowood. Overigens zijn hout en hardhout in de tuin gegeerd materiaal als terrasplank of voor het afboorden van vijvers, tuinpaden.

Alle werken in Kortrijk en Bissegem, Heule, Bellegem, Kooigem, Marke, Rollegem, Aalbeke. Harelbeke en Bavikhove, Hulste. Zwevegem en Heestert, Moen, Otegem, Sint-Denijs. Kuurne. Spiere-Helkijn en Helkijn, Spiere worden door eigen werknemers uitgevoerd.