Totaalprojecten voor uw tuin
van architectuur tot bijgebouw.

Tuinen Huyghe

Poolhouses & tuinhuizen in Brugge & Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Jabbeke en Damme

Als geroutineerd tuinaannemer hebben we stielkennis en ervaring opgebouwd met de meest uiteenlopende projecten en totaaloplossingen die we allen tot een goed einde brachten. We werken voor particulieren en bedrijven in Brugge, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Jabbeke en Damme.

Perfecte integratie van houten constructies

Houten gebouwen, bijgebouwtjes of constructies zoals tuinhuizen, blokhutten, tuinpaviljoenen, tuinschuurtjes, carports, poolhouses, prielen en pergola’s vervullen een functionele en doorgaans ook esthetische functie. Ze verlangen een goede integratie in de tuin of het park, mede door het feit dat ze nogal domineren.

Eindeloze mogelijkheden bijgebouwen

We adviseren  u met plezier over concept, proporties, materialenkeuze, inplanting. We staan in voor zowel fundering, levering, opbouw als complete afwerking van constructies in door u gekozen houtsoorten: grenen, ceder, bankirai, afrormosia, ipé, eik, thermowood. Overigens zijn hout en hardhout in de tuin gegeerd materiaal als terrasplank of voor het afboorden van vijvers, tuinpaden en perkranden.

Alle werken in Brugge en Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele, Lissewege. Knokke-Heist en Knokke, Westkapelle, Heist, Ramskapelle. Oostkamp en Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme. Beernem en Oedelem, Sint-Joris. Jabbeke en Snellegem, Stalhille, Varsenare, Zerkegem. Damme en Hoeke, Lapscheure, Moerkerke, Oostkerke, Sijsele worden door eigen werknemers uitgevoerd.