Totaalprojecten voor uw tuin
van tuinarchitectuur tot tuinaanleg.

Tuinen Huyghe

Tuinaanleg
regio Waregem

Succesvolle verfraaiing van de omgeving omvat onze visie: de tuinplanning voldoet volledig aan de eisen en voorkeuren van de opdrachtgever, is in harmonie met het huis of gebouw en de wijdere omgeving en houdt rekening met factoren zoals de oriëntatie van de zon, windrichting en topografische kenmerken.
Lees meer…

Tuinaannemer met meer dan 30 jaar ervaring en 35 werknemers die u bijstaan van tuinontwerp tot uitvoering in de ruime regio van Anzegem, Deerlijk, Wielsbeke, Dentergem & Oostrozebeke.

Onze dienst na verkoop is een erezaak: we vervangen waar nodig en geven advies over onderhoud, snoei, ecologische controle en bodemverbetering met begrip voor elke situatie.
Lees meer…

Tuinarchitect actief in West- en Oost-Vlaanderen

Contacteer ons met uw totaalproject in tuinaanleg, tuinontwerp of tuinarchitectuur voor de regio’s Waregem en Beveren, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve. Anzegem en Gijzelbrechtegem, Ingooigem, Vichte, Kaster, Tiegem. Deerlijk. Wielsbeke en Ooigem, Sint-Baafs-Vijve. Dentergem en Markegem, Oeselgem, Wakken. Oostrozebeke. Bekijk hier onze realisaties…