Totaalprojecten voor uw tuin
van tuinarchitectuur tot tuinaanleg.

Tuinen Huyghe

Tuinaanleg
regio Tielt

Een uitstekend tuinontwerp komt- letterlijk- tot leven bij een professionele uitvoering. Tuinaanleg in zijn opeenvolgende fasen behelst doorgaans: bepalen van de niveaus en nivelleren van het terrein, zorgen voor gedegen verharding van de ondergrond en kantopsluiting waar nodig, aandacht voor goede afwatering, verbeteren en/of bemesten van de grond, correcte indeling in zones (terrassen, parkings, tuinpaden, borders, gras, speelweide, tuinopslag), omheining, aanplanting van bomen, struiken, hagen, bloemen, kruiden, siergrassen en aanleg van gazon, instant gazon. Alle werken realiseren we in eigen beheer. Eventuele zorgen zijn dus uitsluitend voor ons.
Lees meer…

Tuinaannemer met meer dan 30 jaar ervaring en 35 werknemers die u bijstaan van tuinontwerp tot uitvoering in de ruime regio van Wingene, Meulebeke, Pittem & Ruiselede.

We zijn zowel tuinarchitect als tuinaanlegger. We richten zowel tuinen in voor particulieren als groenzones voor bedrijven. Ook bij gehele of gedeeltelijke tuinrenovaties komen we graag aan bod.
Lees meer…

Tuinarchitect actief in West- en Oost-Vlaanderen

Contacteer ons met uw totaalproject in tuinaanleg, tuinontwerp of tuinarchitectuur voor de regio’s Tielt en Aarsele, Kanegem, Schuiferskapelle. Wingene en Zwevezele. Meulebeke. Pittem en Egem. Ruiselede. Bekijk hier onze realisaties…