Totaalprojecten voor uw tuin
van tuinarchitectuur tot tuinaanleg.

Tuinen Huyghe

Tuinaanleg
regio Oostende

Tuinen Huyghe is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in groenvoorziening, tuinonderhoud, bijgebouwen en milieuwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Als tuinontwerper, landschapsarchitect en zwembadbouwer zetten wij ons al jaren in voor wereldwijde tuinprojecten, van concept tot oplevering, wij zijn volledig verantwoordelijk.
Lees meer…

Tuinaannemer met meer dan 30 jaar ervaring en 35 werknemers die u bijstaan van tuinontwerp tot uitvoering in de ruime regio van Middelkerke, Bredene, De Haan, Gistel & Oudenburg.

We hebben kennis van zaken en beschikken over meer dan 35 gemotiveerde medewerkers met elk hun vaardigheden. Er is aangepast materiaal en tuingerief waardoor we elke opdracht meester kunnen.
Lees meer…

Tuinarchitect actief in West- en Oost-Vlaanderen

Contacteer ons met uw totaalproject in tuinaanleg, tuinontwerp of tuinarchitectuur voor de regio’s Oostende en Stene, Zandvoorde. Middelkerke en Wilskerke, Leffinge, Mannekensvere, Schore, Sint-Pieters-Kapelle, Slijpe, Lombardsijde, Westende. Bredene. De Haan en Klemskerke, Wenduine, Vlissegem. Gistel en Moere, Snaaskerke, Zevekote. Oudenburg en Ettelgem, Roksem, Westkerke. Bekijk hier onze realisaties…