Totaalprojecten voor uw tuin
van tuinarchitectuur tot tuinaanleg.

Tuinen Huyghe

Tuinaanleg
regio Kortrijk

Geslaagde tuinarchitectuur omvat in onze visie: het tuinplan is volledig in lijn met de vereisten en voorkeuren van de opdrachtgever, harmonieert met de woning of het pand en de bredere omgeving, brengt factoren als zonoriëntatie, windrichting en kenmerken van het terrein in rekening, is consequent van stijl, geeft winter zomer voldoening aan zijn bewoners, bezoekers en buren.
Lees meer…

Tuinaannemer met meer dan 30 jaar ervaring en 35 werknemers die u bijstaan van tuinontwerp tot uitvoering in de ruime regio van Menen, Wevelgem, Harelbeke, Zwevegem, Kuurne, Avelgem & Spiere-Helkijn.

De bijkomende voordelen om met een uitgebouwd familiebedrijf te werken zijn voor de hand liggend zeker voor de omvattende tuinprojecten: één enkel aanspreekpunt en dus eenheid van commando, volslagen coherentie in stijl en aanpak, betrouwbaarheid naar uitvoering, oplevering, facturatie, dienst na verkoop.
Lees meer…

Tuinarchitect actief in West- en Oost-Vlaanderen

Contacteer ons met uw totaalproject in tuinaanleg, tuinontwerp of tuinarchitectuur voor de regio’s Kortrijk en Bissegem, Heule, Bellegem, Kooigem, Marke, Rollegem, Aalbeke. Menen en Lauwe, Rekkem. Wevelgem en Gullegem, Moorsele. Harelbeke en Bavikhove, Hulste. Zwevegem en Heestert, Moen, Otegem, Sint-Denijs. Kuurne. Avelgem en Kerkhove, Waarmaarde, Outrijve, Bossuit. Spiere-Helkijn en Helkijn, Spiere. Bekijk hier onze realisaties…