Totaalprojecten voor uw tuin
van tuinarchitectuur tot tuinaanleg.

Tuinen Huyghe

Tuinaanleg
regio Ieper

Er wordt gewerkt in de voorkeurstijl van de opdrachtgever: modern of landelijk, er is maximaal rekening gehouden met al uw omgevingsfactoren, budgetten blijven gerespecteerd, deadlines idem dito en het vrijblijvend advies is altijd gefundeerd op onze planten- en bodemkennis. Natuurlijk zijn we mee met de nieuwste tuintrends.
Lees meer…

Tuinaannemer met meer dan 30 jaar ervaring en 35 werknemers die u bijstaan van tuinontwerp tot uitvoering in de ruime regio van Poperinge, Wervik, Zonnebeke, Langemark-Poelkapelle, Vleteren, Heuvelland, Lo-Reninge & Mesen.

We zijn deskundig en hebben meer dan 35 gemotiveerde medewerkers met elk hun eigen vaardigheden. Er zijn aangepaste materialen en tuingereedschap, zodat we elke taak aankunnen.
Lees meer…

Tuinarchitect actief in West- en Oost-Vlaanderen

Contacteer ons met uw totaalproject in tuinaanleg, tuinontwerp of tuinarchitectuur voor de regio’s Ieper en Brielen, Dikkebus, Sint-Jan, Hollebeke, Voormezele, Zillebeke, Boezinge, Zuidschote, Elverdinge, Vlamertinge. Wervik en Geluwe. Poperinge en Reningelst, Krombeke, Proven, Roesbrugge-Haringe, Watou. Zonnebeke en Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde. Langemark-Poelkapelle en Bikschote, Langemark, Poelkapelle. Vleteren en Oostvleteren, Westvleteren, Woesten. Heuvelland en Nieuwkerke, Dranouter, Wulvergem, Wijtschate, Westouter, Kemmel, Loker. Lo-Reninge en Lo, Noordschote, Pollinkhove, Reninge. Mesen. Bekijk hier onze realisaties…