Totaalprojecten voor uw tuin
van tuinarchitectuur tot tuinaanleg.

Tuinen Huyghe

Tuinaanleg
regio Diksmuide

Tuinen Huyghe is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinonderhoud, bijgebouwen en omgevingswerken voor particulieren en bedrijven. Als tuinontwerper, tuinaanlegger en zwembadbouwer zijn we in de loop der jaren gespecialiseerd geraakt in globale tuinprojecten waar we vanaf concept tot en met de oplevering de volle verantwoordelijkheid nemen.
Lees meer…

Tuinaannemer met meer dan 30 jaar ervaring en 35 werknemers die u bijstaan van tuinontwerp tot uitvoering in de ruime regio van Veurne, Houthulst, Koksijde, Nieuwpoort, De Panne & Alveringem.

Andere voordelen van het werken met een uitgebreid familiebedrijf liggen voor de hand, vooral voor uitgebreide tuinprojecten: één aanspreekpunt en dus een uniforme opdracht, volledig consistente stijl en werkwijze, realisatie, levering, facturen, dienst na verkoop en betrouwbaarheid.
Lees meer…

Tuinarchitect actief in West- en Oost-Vlaanderen

Contacteer ons met uw totaalproject in tuinaanleg, tuinontwerp of tuinarchitectuur voor de regio’s Diksmuide en Esen, Beerst, Kaaskerke, Keiem, Lampernisse, Leke, Nieuwkapelle, Oostkerke, Oudekapelle, Pervijze, Sint-Jacobs-Kapelle, Stuivekenskerke, Vladslo, Woumen. Koksijde en Oostduinkerke, Wulpen. Veurne en Avekapelle, Booitshoeke, Bulskamp, De Moeren, Eggewaartskapelle, Houtem, Steenkerke, Vinkem, Wulveringem, Zoutenaaie. Houthulst en Klerken, Merkem. Nieuwpoort en Ramskapelle, Sint-Joris. De Panne en deelgemeete Adinkerke. Alveringem en Hoogstade, Oeren, Sint-Rijkers, Beveren, Gijverinkhove, Izenberge, Leisele, Stavele. Bekijk hier onze realisaties…