Totaalprojecten voor uw tuin
van tuinarchitectuur tot tuinaanleg.

Tuinen Huyghe

Tuinaanleg
regio Brugge

Voor onze tuinaanleg in de omgeving beschikken we over een team van 35 gespecialiseerde medewerkers die inspelen op de noden van elke klant in elk specifiek project. Dit team bestaat uit onze eigen tuinarchitecten, tuinaanleggers, schrijnwerkers en vloerleggers.
Lees meer…

Tuinaannemer met meer dan 30 jaar ervaring en 35 werknemers die u bijstaan van tuinontwerp tot uitvoering in de ruime regio van Knokke-Heist, Oostkamp, Zedelgem, Blankenberge, Beernem, Jabbeke, Damme & Zuienkerke.

In feite komt uitstekend tuinontwerp tot leven door professionele realisatie. Landschapsaanleg omvat in de volgende fasen meestal: het bepalen van het waterpeil en de vlakheid van het terrein, het zorgen voor een goede verharding en indien nodig afdichten van de ondergrond, aandacht voor een goede afwatering, het verbeteren en / of bemesten van de grond en het correct verdelen van het gebied (terrassen), parkeerplaats, tuinpad, border, gras, speeltuin, tuinberging), schutting, bomen, struiken, heggen, bloemen, kruiden, siergras aanplant en gazon leggen, snelgroeiend gazon. We voeren al het interne werk uit.
Lees meer…

Tuinarchitect actief in West- en Oost-Vlaanderen

Contacteer ons met uw totaalproject in tuinaanleg, tuinontwerp of tuinarchitectuur voor de regio’s Brugge en Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele, Lissewege. Knokke-Heist en Knokke, Westkapelle, Heist, Ramskapelle. Oostkamp en Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme. Zedelgem en Aartrijke, Loppem, Veldegem. Blankenberge en Uitkerke. Beernem en Oedelem, Sint-Joris. Jabbeke en Snellegem, Stalhille, Varsenare, Zerkegem. Damme en Hoeke, Lapscheure, Moerkerke, Oostkerke, Sijsele. Zuienkerke en Meetkerke, Houtave, Nieuwmunster. Bekijk hier onze realisaties…